Doručení a vrácení

Termín doručení 3 pracovní dny

Občas se nám stane, že se toho sejde více a šití se nám trochu protáhne. Snad nám to odpustíte, snažíme se vždycky termín 3 dnů dodržet.

ČR - Zásilkovna

Balíček bude doručen na vámi vybranou adresu Zásilkovny

  • cena balíčku při platbě kartou nebo převodem na účet 110,- Kč vč. DPH

 PPL

Balíček bude doručen na vámi vybranou adresu.

  • cena balíčku při platbě předem 110,- Kč vč. DPH

 

SLOVENSKO, NĚMECKO

ZÁSILKOVNA - 180,- Kč při platbě kartou nebo převodem

PPL - 299,- Kč při platbě kartou nebo převodem

Chcete poslat do jiné země? Rády! Napište nám a doladíme to.

 

OSOBNÍ ODBĚR V HAVÍŘOVĚ

Balíček si vyzvednete osobně v naší prodejně na Místní 358/9 v Havířově po té, co vám příjde e-mail, že máme nachystáno.

  • platba je možná kartou i převodem.
  • odběry jsou možné dle instrukcí v mailu nebo po domluvě.

 

VRÁCENÍ A REKLAMACE

Oblečení vám nesedí? To se může stát. Můžete nám nenošené, neprané a nijak nepoškozené zboží vrátit zpět do 14ti dnů bez udání důvodů. I tak budeme rády, když nám napíšete, proč zboží vracíte, abychom to mohly příště ušít jinak a lépe. 

Poštovné za doručení k nám hradíte vy. Doporučujeme pro vrácení využít Zásilkovnu nebo PPL, balíčky z České pošty se často vrací zpět bez doručení, aniž bychom to uměly ovlivnit.

Doručovací adresa je SPOLU label s.r.o., Místní 358/9, 73601 Havířov

Pokud budete vybírat konkrétní výdejní místo zásilkovny, zvolte prosím Havířov, Mírová 371/5 VEČERKA BORA, nebo Z-box Dlouhá třída 1225/44. 

Anebo nám napište a po uhrazení poštovného ve výši 110,- k vám pošleme PPL v domluveném termínu a čase, která si balík vyzvedne a vy už s tím nebudete mít další práci. 

Obdobný postup bude i při výměně zboží za jinou velikost, poštovné k nám pak připadá zase na váš účet. Není potřeba dělat objednávku na novou velikost. Stačí když vyplníte Formulář pro odstoupení od smlouvy, který posíláme do mailu k potvrzení o přijaté objednávce, použijte ho prosím při vrácení i výměně zboží a napište nám za co chcete oblečení vyměnit. Jinak je pro nás pak těžké dohledat, ke komu balíček patřil a proč se u nás objevil :)

Oblečení šijeme ručně a dáváme si opravdu záležet na tom, aby každý kousek od nás odešel v té nejlepší kvalitě. I tak se ale může stát, že nám někde něco uteče, nebojte se nám napsat. Domluvíme se, zda oblečení opravíme, pošleme nové, anebo zda budete chtít vrátit peníze.

 


carousel 1160x441